Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog
četvrtak, studeni 7, 2013


 

Ako volite igrati igre na vašem računalu a dešava vam se da neke igre ne rade kako treba pa morate postaviti slabije opcije kako bi ju mogli igrati ?

Ako ste jedan od takvih onda bi svakako mogli probati ovaj besplatni program za optimiziranje računala sa postavkama za igre.

Naravno da se razumijemo, ako imate kantu od kompa ovo vam sigurno neće puno pomoći :)

Program radi na načinu da gasi funkcije računala koje nisu potrebne dok igrate igre i samim time poboljšava i ubrzava rad računala.

Veličina programa za download: 37.88 MBDOWNLOAD PC BOOSTER
pc-programi @ 14:33 |Isključeno | Komentari: 0
Brojač posjeta
2053534
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.