Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog
srijeda, siječanj 2, 2013


 

Music 2 Pc je revolucionaran program za besplatni download muzike.

Ovaj program ne radi na sistemu bit torrenta ili ostalih P2P programa gdje se muzika preuzima od drugih korisnika.

Ovaj program je zapravo tražilica u koju upišete ime pjesme i izvođaća i program pretražuje internet za download te pjesme.

Besplatna muzika je u mp3 formatu i možete ju svirati na računalu, mobitelu, muzičkoj liniji, iPod, iPad itd.

U bazi podataka je više od 100 milijuna mp3 pjesma.

Veličina programa za download: 2.54 MBDOWNLOAD PROGRAM ZA SKIDANJE MUZIKE

pc-programi @ 15:29 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
2053534
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.