Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog
nedjelja, siječanj 31, 2010

Moja mini Tv je web stranica na kojoj možete pogledati najnovije crtane filmove, zaigrati online igre na svoje super junake i junakinje, downlodati slike ili pogledati program kada je na televiziji nekih od tih crtanih filmova.

Od crtanih filmova tu su:
- Fifi i cvjetno društvo
- Pokemon
- Traktor Tom
- Winxs
- Ninja Kornjače
- Pepa Praščić
- Bratz
- Beba Felix
- Bob Graditelj

Online igre u ponudi su:
- Tomica i prijatelji igra
- Ninja Kornjače igra
- Yu-Gi-Oh igra
- Bob Graditelj igra
- Iron Kid igrica
- Bratz igrica
- Roary igra

Downloadati možete sasvim besplatno:
- Bob Graditelj slike
- Beba Felix wallpaper
- Ninja kornjače wallpaper
- Roary wallpaper
- Winxs wallpaperi
- Yu-Gi-Oh slike
- Pokemon wallpapers

Odlična web stranica sa puno dobrih downloada i zabave za curice i dečke koji vole crtane filmove.

POSJETI MOJA MINI TV
pc-programi @ 08:39 |Komentiraj | Komentari: 0
Brojač posjeta
2045783
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.