Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog
petak, rujan 3, 2010


 

Google SketchUp je vrlo jednostavan program za 3D modeliranje u 3D svijetu.

Sa ovim programom možete izrađivati stvarno svakakve stvari, ova slika je samo primjer korištenja Google SketchUp-a u arhitekturi.

Ova nova verzija donosi i podosta poboljšanih stvari u elementima grafike i naročito terena.

Tu je i veći broj boja tj. šira paleta boja.

Ako ste tražili program za crtanje tj. 3D programiranje onda Google sketchup morate svakako isprobati.

Veličina programa za download: 40.03 MB

DOWNLOAD GOOGLE SKETCHUP 8

pc-programi @ 14:06 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
2045770
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.