Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog
ponedjeljak, ožujak 26, 2007


Neznam za vas ali ja sam podosta vremena potrošio igrajuči riziko ili risiko, neznam kako se ispravno

piše.

Za one koji neznaju za tu igru, to je strateška igra osvajanja svijeta.

Igrica je stvarno fenomenalne grafike i preporučio bih ju svima koji vole strateške igrice.Postoji više načina igre od jednostavnog do advanced. 

Borbe su animirano odrađene te vam nikada neće biti dosadno.

Veličina igre 80.3 MB

DOWNLOAD RIZIKO

Moja ocjena 10/10

pc-programi @ 10:01 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
2045749
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.