Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog
utorak, listopad 29, 2013


 

Ovo sigurno nije program koji je potreban svakome.

Browsing History View je besplatni program koji služi za čitanje povijesti podataka sa četiri internet preglednika Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox i Safari.

Želite li saznati što na internetu radi vaša djevojka i dečko, sin ili kćer, vaši zaposlenici... ovo je prava stvar.

Vrlo lako ćete saznati sve posjećene linkove pa čak i vrijeme posjete ili broj posjeta.

Sve te podatke možete vrlo lako i sejvati u različitim formatima.

Veličina programa za download: 220 kbDOWNLOAD PC PROGRAM 
pc-programi @ 21:27 |Isključeno | Komentari: 0
Brojač posjeta
2053534
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.