Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog
petak, ožujak 2, 2007
Danas sam pripremio pravu poslasticu za ljubitelje muzike.

Prva web stranica
http://www.dkjup.altervista.org/jacky/001/a.htm

nudi download cijelih albuma i fenomenalno je organizirana po abecednom redu. Na toj stranici će te pronaći stvarno svakave vrste muzike osim narodnjaka. Narodnu muziku ne volim pa se ne trudim niti ju pronaći.

Moja ocjena 10/10

Druga web stranica
http://www.mp3000.net/  

nudi besplatan download hrpe mp3-ca i svakih ali baš svakih sat vremena dodaju nešto novo na stranicu. Na toj stranici lako će te pronaći i najnovije hitove koji se trenutno vrte po radio stanicama. Ni na ovoj stranici nema Cece i ostale ekipe.

Moja cojena 9/10

I za ljubitelje elektronske glazbe koju i ja volim, pripremio sam nešto

http://www.bangingtunes.com/misc/dj-mixes/   dj mixevi

http://www.dj-mixes.com/

http://www.anthems.com/

Moja ocjena 9/10

Kada budete poskidali sve što ima na tim stranicama, javite mi pa Vam dodam još koju

Tag: besplatna muzika, mp3 besplatno, besplatno muzika, besplatno skidanje pjesama, besplatno skidanje muzike, download besplatno,
mp3 download besplatno, freeware, full albums.


pc-programi @ 09:13 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
2045768
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.