Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog
petak, veljača 16, 2007
Winrar vrlo je sličan program poput Winzipa i koristi se za kompresiranje file-ova.

Kako sam već bio ponudio Winzip za download, nisam mislio ponuditi i Winrar, ali sam naletio na Hrvatsku verziju pa vjerujem da će to biti za podosta korisnika ok.

Link za download je 

http://www.rarlab.com/download.htm

Kada kliknete na link, i otvori Vam se stranica, spustite se malo dole do kategorije "Localized WinRAR versions" gdje Vam se nudi Winrar u Hrvatskoj verziji.

File je veličine oko 1 MB i ne bi trebao biti neki problem za download, neovisno koju internet konekciju koristite.

Moja ocjena 9/10

pc-programi @ 09:32 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
2045801
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.