Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog
srijeda, veljača 7, 2007
Nedavno je Microsoft izbacio novi operativni sustav nazvan Vista. Prije par dana Vista je stigla i u Hrvatsku. Cijena za sada malo prevelika.

Link za besplatan download Viste još nisam pronašao, ali ću Vam zato dati link za download najboljih windows-a koji sam ja koristio. 

Link za windows xp je http://www.soft32.com/download_992.html

File je podosta velik 266 MB, pa ako slučajno još nemate adsl ovaj download nikako ne preporučujem. Trebat će Vam "tri dana" za skinut file i račun za net će bit ogroman.

I oni koji imaju adsl će se malo načekati za ga skinut, ali se definitivno isplati.

Moja ocjena 10/10
pc-programi @ 18:15 |Komentiraj | Komentari: 0
Brojač posjeta
2045731
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.