Besplatni programi, besplatne igre i igrice
Besplatni programi i igre
OPIS BLOGA

  • Na ovom blogu mogu se pronaći BESPLATNI PROGRAMI i BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE. BESPLATNI PROGRAMI nisu demo, trial ili piratska verzija. Ovi BESPLATNI PROGRAMI su besplatne verzije programama i neće vam prestati raditi nakon određenog perioda. BESPLATNE IGRE i BESPLATNE IGRICE isto tako nisu demo, trial ili piratska verzija igre. BESPLATNE IGRE su rađene da budu besplatne igre ili su starije i odobrene od autora za besplatan download. Svi programi i igrice su BESPLATNI i LEGALNI. Nadam se da ćete uživati u downloadu i pronaći sve BESPLATNE STVARI koje vam trebaju. Ugodan download i dobru zabavu ;-)
Nema zapisa.
Blog - svibanj 2013
ponedjeljak, svibanj 6, 2013


 

Dropbox je vrlo zanimljiv, dobar i jednostavan program koji služi za razmjenu podataka.

Besplatan startni nazovimo ga paket vam omogućuje upload do 2GB a ako preporučite dropbox svojim prijateljima za svaku preporuku proširiti ćete za još 500MB svoj mogući upload.

Sistem rada je vrlo jednostavan, vašu pjesmu, sliku ili bilo koji drugi podatak jednostavno ubacite u dropbox kutiju i pričekate da se uploada.

Nakon uploada imate mogućnost od svakog podatka dobiti link koji vam služi da podatak podijelite sa drugima za download. Dokle god imate podatak u dropboxu imate mogućnost davanja linka za download.

Odlična stvar koju svakodnevno i sam koristim.

Veličina programa za download: 33.09 MBDOWNLOAD DROPBOX

pc-programi @ 10:05 |Isključeno | Komentari: 0
Brojač posjeta
2054824
pravila privatnosti

  • Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji. Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase našim korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže http://www.google.com/privacy_ads.html
Index.hr
Nema zapisa.